Gyógyvíz a nőgyógyászati problémákra - a meddőség is kezelhető

Sokszor írtunk róla, hogy a gyógyvíz a mozgásszervi problémák kezelésében kihagyhatatlan. Kevesebb szó esete azonban arról, hogy a nőgyógyászati problémák is orvosolhatók bizonyos gyógyfürdős kezelések alkalmával. Egy-egy kúra szó szerint csodákra képes.

Reklám


Lehetett olyan esetekről olvasni, ahol a gyógyvíz hatására a meddőség is megszűnt. Pár hetes gyógyfürdős kezelést, kúrát követő egy éven belül következett be sikeres terhesség. A hagyományos gyógyvizes kezelések mellett említendő az iszappakolás. Az iszapban található anyagok segítik a női nemi hormonokat a megfelelő működéseben. Emellett fizioterápiás gyógykúrák és stresszmentesítő kezelések is segíthetnek.


A nőgyógyászati problémák közül nem csak meddőség kezelésére alkalmas a gyógyvíz


Nem csak meddőség kezelésében eredményesek a kúrák, más nőgyógyászati betegségek is sikerrel gyógyíthatók, például gyulladásos megbetegedések.
A gyógyvíz alkalmas a főként hölgyek érintő csontritkulás kezelésére. Az oszteoporózis előfordulása négyszer gyakoribbak nőknél, mint férfiaknál. A kialakulásnak főként hormonális okai vannak, amelyek gyakran a változókorban jelentkeznek.


Tünetkeresőnkben olvasható, hogy a fájdalomcsillapítás és a gyógyvizes kezelés mellett hatásos gyógymód a fizioterápia, úszás és gyógytorna.


A lehetséges kezelésekről még többet olvashat itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média