A hétvégén magyar fürdőkultúra napja - mutatunk még néhány októberi programot

A hétvégén, október 11-én rendezik a magyar fürdőkultúra napját. Számos gyógyfürdős program lesz ezen a napon. A Magyar Fürdőszövetség 33 tagja vesz részt a rendezvényen, érdemes tehát ellátogatni a fürdőkben.

ReklámA magyar fürdőkultúra napján megtartott rendezvények célja a több ezer éves fürdőkultúra hazai gyökereinek és értékeinek megismertetése. Kiemelt célja továbbá a kezdeményezésnek a hagyományok fenntartása, a fiatal generációk ismereteinek bővítése, ugyanakkor a senior generációk részére is a figyelem felkeltése a hazai gyógyfürdők és az igénybe vehető gyógykúrák iránt.


Bükfürdőn is lesznek programok, reggeltől egészen késő délutánig szerezhetnek vizes élményeket az ide látogató gyerekek és felnőttek. Lesz vízi torna, aquastep és logikai játék, de gyermekanimációra is sor kerül. Ezekről még többet itt olvashat.

Az őszi, októberi programok azonban még csak ezután kezdődnek igazán. Aki a fürdőkultúra napjára szervezett programokról lemaradt volna, talál még magának programot szinte minden hétvégén. Októberben lesz például masszázs show, kortárs táncbemutató és folklórműsor, valamint éjszakai fürdőzés is. Az aktuális, illetve a hosszú hétvégés programokról a Spamagazin programajánlójában tudhat meg többet.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média