Továbbra is az egyik legnépszerűbb fürdő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum az idei év első négy hónapjában közel 200 ezer belépőt értékesített, amely 9 évre visszamenőleg a legmagasabb belépőszám az adott évek azonos időszakának viszonylatában, sőt a májusi vendégforgalmi adatok is rendkívül ígéretesek.

Reklám

Mindez igazolja, hogy a fürdő 2011-es struktúraváltása - különválasztott szolgáltatási egységek - beváltotta a hozzá fűzött reményeket, valamint azt is, hogy a fürdő évek óta eredményes marketingtevékenységet folytat.


Bükfürdőre több mint 30 országból érkeznek vendégek. Figyelemreméltó adat, hogy a tavalyi évben Magyarországon minden 5. cseh vendégéjszaka Bükön realizálódott.


A Nyugat-dunántúli turisztikai régió vendégéjszakáinak 25,32 százalékát, Vas megye vendégéjszakáinak csaknem felét, 49,5 százalékát (a külföldi vendégéjszakák több mint felét, 53,6 százalékát, a belföldi vendégéjszakák 44,6 százalékát) Bük-Bükfürdő adta.


Ezen KSH adatok igazolják, hogy Bükfürdő - amely már 1979 óta országosan kiemelt gyógyhely – Budapestet leszámítva továbbra is hazánk negyedik leglátogatottabb városa, és a harmadik legnépszerűbb termálfürdős települése. Az átlagos tartózkodási idő tekintetében Bük 2. helyen zárt Hévíz mögött, jócskán megelőzve Hajdúszoboszlót, Sárvárt és Zalakarost is.


 A kiváló eredmények ellenére a fürdő további fejlesztéseket tervez, többek között egy családi élménymedencét, amely különleges attrakcióival az egész család számára tökéletes szórakozási lehetőséget kínál majd. Több energetikai projekt is előkészítés alatt áll, melyek célja az energia költségek további csökkentése a termálenergiában rejlő lehetőségek minél hatékonyabb kiaknázásával.


Ezenkívül a fürdő természetesen színes programokkal, akciókkal kedveskedik folyamatosan a vendégeknek, melyekről bővebb információ a www.bukfurdo.hu honlapon érhető el.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média