Torkoskodás masszázzsal a gyógyfürdőben

masszázs, akcióAhogy írtuk, nem csak az éttermekben lehet torkoskodni a következő napokban. Egyes szállodák is akciósan kínálják az éjszakákat, de vannak gyógyfürdők, ahol egyes wellness szolgáltatások is kedvezményesen vehetők igénybe.

Reklám


A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban január 31-étől február 3-áig egyes masszázsok 20 százalék kedvezménnyel vehetők igénybe. A választható gyógyfürdőben igényelhető kényeztető kezelések között szerepel a bőrfeszesítő masszázs, a vitalizáló masszázs. Az igazi kényeztetésért a narancsos, a fahéjas, az olajos masszázs felel. Míg azok, akik kipróbálnák a hungarikum masszázst, most kedvezményes, akciós áron kérhetik ezt.

Utóbbi egyébként szőlőmag krémmel végzett masszázst takar. A sorból a mézes masszázs sem maradhat ki. A mézes masszírozás során vitaminok, ásványi anyagok jutnak a szervezetbe, így a kálium és a vas, valamint a magnézium is kifejti a jótékony hatását. A mézes masszázs segít például a bőr gyulladásos panaszainak enyhítésében - ez egy korábbi bejegyzésünkben olvasható.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média