Gyógyfürdős szolgáltatások egészségpénztári számláról

gyógymasszázsMire fordítható most az egészségpénztári számlán szereplő összeg? Jó hír: egyes gyógyfürdős szolgáltatásokra is.

ReklámAz egészségpénztárak partnereinél egyebek mellett gyógyfürdős szolgáltatások igénybevételére is van lehetőség. Ahogy olvasható, az egészségpénztárból továbbra is adómentesen kifizethető szolgáltatások között szerepel a gyógytorna, a gyógymasszázs és a fizioterápiás kezelés.


A gyógymasszázsok közül választhat például gyógykrém masszázst, talpreflex-masszázst és nyirokmasszázst is. Mindhárom masszázstípus segíthet a meglévő egészségügyi problémák gyógyításában és a megelőzésben egyaránt.


Az egészségpénztári számlán szereplő összegből egyes természetgyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetők, azok viszont csak adófizetési kötelezettség mellett – olvasható.Amennyiben egészségbiztosítási tagsággal rendelkezik és az említett kezelések alkalmazásával tenné egészségesebbé az életét, tájékozódjon a lehetőségekről. A gyógyfürdők túlnyomó része közli a honlapján a partner egészségpénztárakat. Így van ez itt is.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média