TOP páros wellness élmények

Wellnesselni általában nem egyedül megyünk. Más szolgáltatásokat részesítünk előnyben, ha a családdal vagy a barátokkal megyünk. És másra vágyunk, ha a párunkkal indulunk wellness fürdőbe. Számos olyan spa szolgáltatás létezik, amely pároknak kitűnő. Mutatunk néhányat.

ReklámHa a kedvesünkkel megyünk fürdőzni, elsőként érdemes egy közös pezsgőfürdőzéssel kezdeni a welness napot. A külön a pároknak ajánlott páros masszázsok igazi élményt nyújtanak, következhet ez akár a jakuzzi után. A masszázs elűzi a stresszt, kellőképpen ellazít, ami után jöhet egy kis szaunázás.

Egyes fürdőkben privát szaunázásra is lehetőségünk van. Szerencsés esetben kizárólag kettesben tudunk "izzadni". A szaunázás után jöhet a hűtőfürdő és egy kis pihenés mondjuk a pihenőtéri nyugágyakban, majd egy laza étkezés. Csakis egészséges alapanyagból összeállított, a gyomrot nem megterhelő ételeket fogyasszunk ilyenkor!

A nap levezetéseként pedig töltődjünk fel a gyógyvízben, és vegyünk egy rövid relaxfürdőt. Közben persze az élménymedencéket se hagyjuk ki.


Egy ilyen wellness nap garantáltan ellazít és kellemesen elfáraszt. Az alvás ezután pihentető lesz, másnap pedig mintha kicseréltek volna minket, úgy ébredhetünk. Érdemes kipróbálni!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média