Nyílt nap a gyógyfürdőben - kipróbálhatók a fejlesztések

Nyílt nap, fürdőlátogatás a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban. Belépők, akár fél áron. Az ország több pontján tartanak nyílt napot június 15-én, szombaton.

Reklám

Olyan beruházások tekinthetők meg ezen a napon, amelyek az Új Széchenyi Terv révén valósultak meg. A projektek között a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum számos fejlesztése is szerepel. Ilyen a szaunavilág, a medical wellness centrum, az önkiszolgáló éttermek, a pihenőtér és az élményfürdő. Ez utóbbinál csúszdarendszer és pihenőtér építésére is sor került. A beruházás során a fürdő légtechnikai rendszerét is korszerűsítették.


Ezek és számos más, a fürdővendégek kényelmét és élményhez jutását szolgáló fejlesztés is megtekinthető és kipróbálható.


Közölték, hogy a nyílt nap keretében bemutatják a fürdő egyes létesítményeit, fejlesztéseit, szolgáltatásait. Az elmúlt években végrehajtott fejlesztéseket szakavatott kollégák fürdőlátogatás keretében mutatják be a regisztrált érdeklődők számára. A regisztrált vendégek részére aznapra a felnőtt és a gyermek kombi napijegyek (fürdő és élményfürdő kombi napijegy) árából 50 százalék kedvezményt adnak.


Regisztráció itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média