Mit lehet télen csinálni a gyógyfürdőben, élményfürdőben?

Az egész család talál magának kikapcsolódási lehetőséget. Olyan szolgáltatások közül lehet választani, amelyek újra feltöltik az embert a téli hétköznapokban is. A gyerekek sem unatkoznak. Nézzük, melyek ezek a programok, szolgáltatások.

ReklámRöviden: a gyógyvizes, élménymedencés kikapcsolódás mellett a relax masszázsok, a medical fitness, a thermo spa kezelések és a szaunavilág minden eleme a feltöltődést szolgálja. A gyerekek is találnak maguknak szórakozási és játéklehetőséget is. A csúszdázás télen is lehetséges - a fiatalok nagy örömére. Természetesen a wellness szolgáltatásokat ők is kipróbálhatják. A sókabin például ilyenkor télen különösen hasznos lehet a kicsik számára is.


A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban például gyerekbarát szolgáltatásokkal várják a családokat. Amíg a kicsik pancsolnak, a nagyobbak az ingyenes beltéri hárompályás csúszdakomplexumban játszanak. A szülők kipróbálhatják a szaunavilág kilenc különböző kabinjának valamelyikét. Választhatnak egyebek mellett finn-, aroma- és infraszauna közül, és izzadhatnak gőz és herbál kabinokban is.


A teljes feltöltődéshez érdemes igénybe venni valamely kényeztető masszázs egyikét, vagy akár a sókabinban lazítani egy félórát.


A fürdőben nem csak gyógyvizes medencék találhatók. Így akik kevésbé szeretik az ilyen vizeket, választhatják például az élményfürdő meleg vizeit is, ahol a népszerű nyakzuhannyal masszírozhatják magukat.


Nem csak nyáron lehet a családoknak víz közelben kikapcsolódni, a gyógy- és élményfürdők télen is lehetőséget kínálnak erre.

Kíváncsi arra, mindez mennyibe kerül? Nézze meg itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média