Kezdődik a strandszezon, mutatunk egy-két programot - nem csak a hosszú hétvégére

Indul a strandszezon, a vidéki fürdők után a budapestiek is kinyitnak. Készülnek az élményfürdők is a hosszú hétvégére és a strandszezonra. A fedett és nyitott stranddal is rendelkező fürdők jó és rossz idő esetén is remek programokat kínálnak. Nézz meg, milyeneket!

Reklám


Csütörtökön, pénteken napsütéses idő várható, a hosszú hétvége második felében azonban sajnos úgy tűnik, lesz egy kis eső. A wellnesst, strandolást választóknak ennek ellenére sem kell szomorkodniuk. A fedett élményfürdőkben ugyanis időjárástól függetlenül lehet kikapcsolódni.
 


Bükfürdőn például lesz május elsején folklórműsor, május másodikán akrobatikus rock and roll bemutató, harmadikán Capito gitárzene, negyedikén, vasárnap pedig kötélugrók bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők.


Ahogy a strandszezon kezdődik, úgy gyarapodnak a programok is a fürdőkben. Nemsokára gyereknapi programokkal várják a családosokat, de érkeznek sztárfellépők is. Így Varga Viktor, Danics Dóra, Kovács Kati, Kasza Tibi is, és újra itt lesz Balázs Klári és Korda György. Eljön Bükfürdőre Csordás Ákos és Szandi, továbbá lesz egy fitt nap is, ahol Norbi és Réka tornásztatja meg a fürdőzőket.


Az idén nyáron foci VB játék is rendszeresen lesz Bükfürdőn* és a nagysikerű éjszaki fürdőzés programja is folytatódik. A stand up-osok közül eljön például Kiss Ádám.

 

Az aktuális nyári programokról, fürdős kikapcsolódási lehetőségekről tájékozódjon a SpaMagazin programajánlójában.

 

*Mit jelent a piros csillag? Gyűjtsd össze a SpaMagazin bejegyzéseiben a kiemelet kifejezéseket és nyerj szuperkombi fürdőbelépőt! Olvasd el a részleteket itt!

 

Az Oláh Gergőről készült felvétel (induló kép) egy 2013-as bükfürdői fellépésen készült.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média