Ha csak úgy munka után, este szaunáznál, fürdőznél egyet

Megnéztük, mennyibe kerül, ha munka után lazítanánk pár órát. Szaunázásra és élményfürdős kikapcsolódásra is lehetőség van olcsóbban - három óra után a hétköznapokon is.

ReklámNéha bizony nem árt egy stresszes, fárasztó nap után a lazító kikapcsolódások közül választani. Ilyenek a szaunázás és az élményfürdős szolgáltatások legtöbbje. Sőt a gyógyvizes fürdőzés is hasonlóan csodákra képes. Ilyenkor a fáradság kellemes kipihentségbe megy át, másnap pedig újra feltöltődve indulhatunk munkába. Az itt "gyűjtött" energia sokszor több napig kitart. A rendszeres szaunázás, élményfürdős lazítás ugyanis ellenállóvá tesz a stresszes helyzetekkel szemben.


Mivel egyesek nehezen tudnak máskor időt szakítani az ilyen típusú feltöltődésekre, egyre népszerűbbek a hétköznap esti fürdőzések. De mennyibe kerül mindez?A délutáni, azaz a három óra utáni jegy a gyógyfürdőben 1 800 forintba kerül a felnőtteknek, viszont itt csak hat óráig lehet élvezni a gyógyító víz kellemes hatását. Ha tovább maradnánk, és netán szaunáznánk is, válasszuk az élményfürdős belépőt. Ezzel este 9-ig van lehetőség a feltöltődésre. Az élményfürdő délutáni napijegy 2 ezer 100 forintba kerül, ugyanez szaunajeggyel 3 ezer 500 forintba.Amennyiben csak szaunáznánk és a szaunavilágban található medencékben fürdőznénk, 2 ezer 400 forintos jegyet kell váltanunk.Az árak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum oldaláról származnak. A pontos nyitva tartásról és az aktuális árakról itt tájékozódhat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média