Éjszakai fürdőzés - sztárvendég a strandok éjszakáján

Éjszakai fürdőzésAz utóbbi időben igen nagy népszerűségnek örvendenek az éjszakai fürdőzések. Szeretünk a holdfénynél lazítani. Érthető, hiszen egy kellemes nyári éjszakán igazán élvezetes a vízben pihengetni.

ReklámIdén is megrendezik a strandok éjszakáját, augusztus 2-án várják a hazai gyógyfürdők, élményfürdők az éjjel fürdőzni vágyókat. A szervezők becslése szerint több ezren, tízezren vehetnek részt a programokon. Az elmúlt években ugyanis ötvenezernél is több látogatója volt a strandok éjszakája programsorozatnak.


Ilyenkor a fürdők tovább tartanak nyitva, a legtöbb helyen pedig sztárfellépő is szórakoztatja a vízben pihengetőket. Bükfürdőn például Csobot Adél énekel a vendégeknek.


A strandok éjszakája egyébként a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére jött létre. Az éjszaki fürdőzést kedvelők azonban nem csak ezen a napon mártózhatnak meg a holdfénynél, Bükfürdőn rendszeresen szerveznek hasonló programokat. Nemrég Radics Gigi szórakoztatta az éjszakai fürdőzésen résztvevőket, legutóbb pedig Traffic light party-n vehetett részt a büki közönség.

Érdemes böngészni a SpaMagazin programajánlóját, az aktuális "fürdős" időtöltési lehetőségekről itt tájékozódhat.

 

Kapcsolódó videó:

Ilyen egy éjszakai fürdőzés - a Strandok éjszakáján jártunk (VIDEÓ)

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média