Tünetkereső segítségével találhat megoldást a problémájára

Elindult a tünetkereső a SpaMagazin oldalán. Itt olyan betegségekről lehet olvasni, amelyeknek a gyógyításában, kezelésében a gyógyfürdős kúrák segítenek.

Reklám

Emellett a magazinban rendszeresen írunk hasznos tanácsokat arról, milyen időtöltési és gyógyulási lehetőségek kínálkoznak a gyógyfürdőkben. Erre kínálunk egy praktikus ötletet. Írják be a panaszukat a keresőnkbe és máris néhány hasznos tanáccsal gazdagodhatnak. Könnyedén kideríthető, hogy az Ön problémáján segíthetnek-e a gyógyfürdőben.


Nézzünk egy példát: fáj a térde? Írjuk be, hogy térdfájdalom.
Máris kiderül, mi okozhatja a problémát. Milyen gyógyfürdős kezelések ajánlottak. Sőt azt is megtudhatja, hogy az adott kúra a társadalombiztosító által támogatott kezelések listáján szerepel-e.Tünetkereső: íme, néhány gyakori tünet, egészségügyi probléma és a találati eredmények


A gyógyvíz belsőleg, ivókúra formájában is alkalmazható. Így akik gyomorbántalmakkal küzdenek, keressenek rá az ilyen típusú tüneteikre is.


A tünetkereső természetesen további tippekkel, tanácsokkal bővül. Érdemes visszatérni az oldalra és tájékozódni egyes betegségek kezelési lehetőségeiről.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média