Foglaljon időben! A húsvéti hármas után jön egy négynapos hétvége is

Az idei év első hosszú hétvégéje elé nézünk húsvétkor, így előreláthatólag a szállásadók is nagy forgalomra számíthatnak. Utána május 1-jéhez kapcsolódóan négy napos hétvége lesz.

Reklám

A szezonkezdet idején rengeteg akciós szolgáltatás és csomagajánlat közül választhatunk. Érdemes tájékozódni a gyógyfürdős ajánlatokról is.



Jó idő esetén több város szállodáiban is telt ház lehet, ez azonban inkább vidéken lesz érezhető, mivel Budapest szálláskapacitás bősége könnyedén felveszi ezt a megnövekedett forgalmat. Nagyobb részben még mindig a wellness lehetőségeket kínáló települések, szállodák profitálhatnak.


Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára szerint a forgalmat az is erősítheti, hogy a március végi adatok szerint még 3,9 milliárd forint van a SZÉP-kártyákon a 2012-ben utalt összegekből, amit az érvényben lévő szabályozások szerint május 31-éig lehet felhasználni. Erről írtunk nemrég, nézze meg, mire költheti még a SZÉP-kártyáján szereplő összeget.


2014-ben azonban a húsvéttal együtt csak öt olyan hétvége lesz, ami megnyújthatja a pihenésre szánt időnket. A kimutatások szerint pedig a hosszú hétvégékhez kapcsolódó foglalások háromnegyede a belföldi turizmusra irányul, nagy részben az emberek rokon-, illetve ismerőslátogatással összekötött gyógy-, illetve wellness pihenéseket vesznek igénybe.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média