Ön is érzékeny a frontokra? - Itt a segítség!

Kevés az olyan ember, aki ne lenne érzékeny a hideg vagy a meleg frontra. Sokakat kínoz fejfájás, újra problémát okoz egy gyulladás, görcsös fájdalom jelentkezik, vagy az ízületek sajognak.

Reklám

Nem egy esetben levertség, rosszkedv is jelentkezhet. Ezek a frontok hatására előforduló leggyakoribb problémák. Közülük több kezelhető a gyógyfürdőben. Enyhíthető a frontra való érzékenység is. A reumás fájdalmak kezelésére a gyógyvíz kiválóan alkalmas. Nem mindegy azonban, milyen gyógyvízzel próbálkozunk. A földes-meszes gyógyvíz az, ami kimondottan a reumatikus betegségek panaszainak gyógyítására alkalmas. Földes meszes gyógyvízről itt olvashat.


Asztmás, légúti problémák is tapasztalhatók a frontok közeledtével. Ezek kezelésére a sószobát ajánlják. A depressziós problémák kezelésében a kneipp-medence és még egy kiadós szaunázás is segíthet. Emellett az aktív wellness során végzett vízi sportok is jobb hangulatot eredményezhetnek. Aqua bike, aqua fitness segíthet ebben.


Az imént felsoroltak többsége a meleg front közeledtével jelentkezik. Hideg frontkor szintén előfordulhat hátfájás, reumás panasz és egy sor ízületi probléma. A stresszes állapot többnyire érzékenyebbé tesz minket a frontokra, így annak kezelése is hatásos lehet a panaszok leküzdésében.


A rendszeres gyógyfürdős kikapcsolódás, egy jó masszázs ellenállóbbá teheti a szervezetet a frontokkal szemben. A masszázs emellett, különösen a talpmasszázs az öngyógyító folyamatok elindításában is nagy szerepet játszik.
A szív és érrendszeri problémák kezelésében a szaunázás is eredményes lehet.

Egyes betegségek esetén azonban nem ajánlott a gyógyfürdős kezelés igénybevétele - a kúra megkezdése előtt kérje ki orvosa tanácsát!


Új szolgáltatásunk segítségével rendszeresen igyekszünk humánmeteorológiai előrejelzéseket közzétenni. Időben figyelmeztetjük a lehetséges egészségügyi panaszok előfordulására. Ugyanitt a kezelésükre is teszünk javaslatot. Klikk ide!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média