Családos utazók ezt választják nyaraláskor

Apartmanba utaznak a családosok. Tízből négy foglalás apartmanba vagy vendégházba szólt 2013-ban. Főként a gyerekes szülők választják az ilyen szálláslehetőségeket. Megnéztük, milyen kínálatból választhatnak az így utazók?

ReklámA szallas.hu statisztikájának eredménye egyértelműen a családi utazások népszerűségének növekedését mutatja. Az online szállásfoglalási oldalon, az átlagos foglalási értéket tekintve 9 százalékos növekedést mutatnak ebben a kategóriában.


Mit keresnek a családos utazók? Nyáron olyan helyekre mennek szívesen, ahol van kirándulási lehetőség, sportolni is tudnak, emellett biztonságos strandon fürdőzhetnek a gyerekekkel. Elvárás továbbá, hogy legyenek különféle programok, és korszerű, színvonalas környezetben tudják eltölteni a nyaralásra szánt időt. Szívesen mennek a családosok élményfürdőbe. Olyan településeket is előszeretettel választanak, amelyeken lehetőség van a gyógyító víz erejének kihasználására. A végső választáskor csak az a célpont lehet nyerő, ahol a család minden tagja ki tud kapcsolódni, és jól érezheti magát.

 

 


Kiváló nyaralási helyszín lehet Bükfürdő. A több mint ötven éves fürdőn a fiatalok és az idősödők is találnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget. Wellness és élményfürdő mellett strandolásra és gyógyfürdőzésre is van lehetőség. Emellett koncertek és más szórakoztató programok is várják rendszeresen a vendégeket. A túrázók, kirándulók ellátogathatnak Kőszegre, Csepreg környékére. A közeli határ miatt Ausztria keleti részén is eltölthetnek egy kis időt. Közel van továbbá Szombathely, a vasi megyeszékhely is, ahol szintén van egy-két látnivaló.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média