Elkészült Sárvár új imázs filmje

Évértékelőt tartottak a Sárváron, ahol egyebek mellett a közelmúltban elért eredményeket ismertették és bemutatták a nemrég elkészül új sárvári imázsfilmet is. Mutatjuk.

Reklám

Közölték, tavaly 729 ezer látogatója volt a fürdőnek, a vendégek 480 ezer vendégéjszakát töltöttek Sárváron. 



A város honlapján olvasható, hogy hazai és nemzetközi viszonylatban egyedülálló, legmodernebb technikai háttérrel készített remekművet megtekintve, sorra fedezhetjük fel Sárvár ezernyi csodáját, hívogató, felszabadult légkörét. A desztináció TDM szervezete a település kiemelt turisztikai vonzerőit szedte csokorba. Megismerhetjük a csodálatos fürdőt, annak wellness szolgáltatásait, a város történelmi látnivalóit éppúgy, mint zöld arcát, az Arborétum és a Csónakázó tó különleges miliőjének megragadásával. Illetve bepillantást kapunk a májustól induló rendezvényszezon vezető fesztiváljainak hangulatába.



Az alkotók egy különleges kerettörténetet is belecsempésztek a filmbe. Már az első képkockákon feltűnik egy grófnő, talán Báthory Erzsébet megidézett alakja, aki a Nádasdy Vár toronyszobájába lépve egy látcsövön keresztül tekint a modernkori Sárvár életébe. Sőt az imázs videó, a manapság oly divatos remake-t is tartalmaz, mely több jelenlévő arcára is mosolyt csalt a padot átugró úr jelenetével, és felcsendül fülünkben a rég elfeledett, ám népszerű szlogen „Köszönjük néked Sárvár…”.



Íme, a videó:

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média