Élményfürdő családoknak - csúszdák, pezsgőfürdő, pancsoló és gyógymedence

Igazi élménnyé válhat a gyerekek számára a gyógyfürdős strandolás. Különösen aktuális, hogy így, gyereknap közeledtével néhány érdekességet osszunk meg arról, miként tanácsos a gyerekekkel a gyógyfürdőben strandolni és milyen kikapcsolódási lehetőségek kínálkoznak a családoknak az élményfürdőben.

Reklám



A legkisebbeknek nem ajánlott a gyógyvíz, viszont az ivóvizes medence pancsolóit bátran igénybe vehetik. A már kicsit nagyobbak például a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az élményfürdőben csúszdázhatnak. Itt csúszdaversenyeken is rendszeresen részt vehetnek.


A gyereknapon is számos program várja a kicsiket és a nagyobbakat a fürdőben. A gyermeknapi sztárvendég a 100 Folk Celsius lesz. Május 26-a, vasárnap a gyerekekről szól Bükfürdőn is.



Néhány érdekesség az élményfürdőről



Bükfürdőn, a létesítmény ezen részében nyolc medence várja a kikapcsolódásra vágyókat. Ebből három élménymedence, egy gyermekmedence és egy pancsoló. A többi gyógymedence és pezsgőmedence.


A csúszdarendszer három elemből áll, amely belülről indul és a fürdő falain kívül kanyarog. Nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is érdemes kipróbálniuk.

 

További hasznos olvasnivaló a fürdő program-lehetőségeiről.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média