Így vigyázzon az értékeire a strandon!

A biztonságos fürdőzéshez hozzátartozik az értékek védelme is. Hiszen csak akkor lehet önfeledt a kikapcsolódás, ha nem aggódunk az értékeink miatt. Nézze meg, strandoláskor hogyan védekezhet.

Reklám

Az autóban hagyni az értéket nem jó választás, ahogy a törölközővel letakart táska sem nyújt teljes védelmet az értékeknek. Először is, amire nincs szükségünk, azt ne is vigyük a strandra. Ékszerekre, sok készpénzre feltehetőleg nem lesz szükség, ezek nyugodtan otthon maradhatnak. Az iratainkat és más értékeket a legjobb, ha értékmegőrzőben helyezzük el. Ha mégsem tennénk ezt, akkor sem kell rettegnünk attól, hogy ellopják. A felkészült strandokon ugyanis rendőrök ügyelnek a fürdőzők és értékeik biztonságára. Rendszeresen járőröznek a medencék körül, így is biztonságossá téve a fürdőzést minden szempontból. Tény, a legbiztonságosabb módszer, ha értékmegőrzőt használunk, de a rendőri jelenlétnek is elrettentő ereje van, így kisebb az esélye a lopásoknak.


Nem árt komolyan venni a strandolás célpontjának a kiválasztásakor ezeket a szempontokat. Hiszen a lopások megközelítőleg 15 százaléka nyáron a nem felügyelt strandokon valósul meg.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság is tájékoztatott arról, hogy több strandon számíthatnak a fürdőzők rendőri jelenlétre. Az itt szolgálatot teljesítők feladata pedig a kellő – akár idegen nyelven történő – tájékoztatás, a demonstratív egyenruhás rendőri jelenlét, a szükséges áldozatvédelmi segítségnyújtás, a biztonsági szolgálattal történő együttműködés - olvasható.


Ha szeretne önfeledten kikapcsolódni és nem azon aggódni, hogy az értékek nincsenek-e veszélyben, válasszon olyan fürdőt, strandot, ahol Önt, a családját és az értékeit is biztonságban tudhatja. Nézzen körbe itt, tájékozódjon a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szolgáltatásairól.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média