Egyre több családos látogat Bükfürdőre - új kabalaállat a gyerekeknek

SPAncsi BükfürdőEgyre több családos látogat el gyógyfürdőbe. Bükfürdőn is bővül a gyerekkel érkező kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyók köre. Az itteni fürdő rendkívül nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, igyekeznek még szélesebb körben a családosok igényeit is kiszolgálni.

Reklám

Nemrég új kabalával is gazdagodott a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. SPAncsival, a pingvinnel rendszeresen találkozhatnak a fürdőre látogató kicsik.Az idei év újdonsága, a vízi röplabdaháló, valamint a vízi kosárlabdapalánk-pár a vendégek körében nagy népszerűségnek örvend. A fürdő ingyenes csúszdakomplexumai felejthetetlen élményeket kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról modern játszótér, gyermekfoglalkoztató szoba és gyermeksarok gondoskodik, a pihenni vágyó felnőttek ellazulását pedig tágas pihenőterületek, kényelmes, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyak szolgálják. A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, füves kispályás labdarúgó pálya, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, streetball pálya), asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.


A 2011-ben az Új Széchenyi Terv keretében szinte minden elemében megújított komplexum fejlesztései természetesen az elkövetkezendő időszakban is tovább folytatódnak. A tervek között szerepel egy családi élménymedence létrehozása, amely különleges attrakcióival az egész család számára tökéletes szórakozási lehetőséget kínál majd - számolt be a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum.

 

Rendszeresen találkozhatnak a gyerekek SPAncsival


Augusztus 19-én a gyermekek először találkozhatnak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum új lakójával, SPAncsival, a pingvinnel, aki ezentúl rendszeresen megörvendezteti jelenlétével a gyerkőcöket és akár együtt is „SPAncsolhatnak” vele!  Ezen a napon a reggeli órákban SPAncsi a nyári bejárat előtt fogadja a vendégeket, majd részt vesz a gyermekprogramokon (kincskeresés, csúszdaverseny, Bóbita játszóház, íjászat, stb.) és a kicsiket apró ajándékokkal is meglepi. Mindezek mellett az idei évben is számos változatos programmal, akcióval kedveskedik a fürdő a vendégeinek, melyekről bővebb információ a www.bukfurdo.hu honlapon érhető el.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média